Welkom bij Dogger Woninginrichting, uw vertrouwde partner in vloeren en raamdecoratie. Sinds 1994 staan wij garant voor kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Onze geschiedenis en toewijding maken ons de perfecte keuze voor uw huisinrichting.

Onze Geschiedenis

Het verhaal van Dogger Woninginrichting begon in 1994, toen ons bedrijf voor het eerst het levenslicht zag. Oprichter Paul Dogger, met de waardevolle inkoopbijdrage van zijn vader Gerrit Dogger, zette zich vol passie in voor het realiseren van een onderneming die gericht was op woninginrichting en het vervullen van klantwensen. De toewijding van Gerrit in de inkoop stelde ons in staat om een breed scala aan hoogwaardige producten te verkrijgen, wat op zijn beurt heeft bijgedragen aan het handhaven van concurrerende prijzen voor onze klanten.

In april 2017 nam Nico Dogger het roer over van zijn broer Paul Dogger en zette daarmee de familietraditie voort. Met zijn visie en toewijding bracht hij vernieuwing in ons bedrijf en verstevigde hij onze positie in de branche.

De overgangsperiode markeerde het begin van een nieuw tijdperk voor Dogger Woninginrichting. We zijn er trots op dat we voortbouwen op onze geschiedenis en onze belofte om hoogwaardige diensten en producten te bieden aan onze gewaardeerde klanten. In september 2023 zijn we bovendien een nieuwe pilot gestart in Almelo, waar we een vestiging hebben geopend in winkelcentrum Het Schelfhorst. Deze uitbreiding is een weerspiegeling van onze voortdurende toewijding aan het voorzien in de behoeften van onze klanten in steeds meer gemeenschappen. Daarnaast hebben we in 2020 de webshop DoggerWoninginrichting.nl gelanceerd, opgezet door Mike Dogger, het neefje van Nico en Paul Dogger. Onze webshop biedt alles wat u nodig heeft voor vloeren, van de vloeren zelf tot schoonmaakmiddelen en plinten, en is een aanvulling op onze fysieke vestigingen. Deze uitbreiding stelt ons in staat om onze klanten op nog meer manieren van dienst te zijn.

Ons Specialisme

Als specialist in vloeren hebben we jarenlange ervaring en expertise opgebouwd. Ons assortiment omvat een brede selectie vloerbedekkingen, van tapijt en vinyl tot pvc laminaat. We bieden oplossingen voor elk budget, en onze eigen legservice zorgt voor een perfecte installatie van uw nieuwe vloer.

Sinds medio 2022 hebben we ons assortiment uitgebreid met hoogwaardige raamdecoratie van merken zoals Zonnelux. Onze jarenlange samenwerking met Quickstep, Mflor en Interfloor betreft vloerproducten. Dit stelt ons in staat om uw huis nog stijlvoller en comfortabeler te maken met kwalitatieve raamdecoratie van Zonnelux, terwijl onze vloeren van Quickstep, Mflor en Interfloor uitzonderlijke kwaliteit bieden voor uw interieur. Wij geloven in het belang van de juiste combinatie van vloer- en raamdecoratie om een harmonieus en sfeervol interieur te creëren.

Wij zijn er trots op dat we een breed scala aan hoogwaardige producten kunnen aanbieden om aan al uw woonwensen te voldoen, zowel op het gebied van vloeren als raamdecoratie. Ons team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw woninginrichting.

Onze Vestigingen

Onze hoofdvestiging bevindt zich in Westerhaar, waar onze toegewijde medewerkers klaarstaan om u te adviseren en te helpen bij uw keuzes. We zijn een echt familiebedrijf en werken nauw samen met de hele Dogger-familie.

Vanaf augustus 2023 zijn we ook actief met een winkel in Almelo, gelegen in winkelcentrum Het Schelfhorst. Dit stelt ons in staat om nog meer klanten van dienst te zijn in de regio.

Voorraad en Levertijden

Gedurende vele jaren hebben we onze voorraad zorgvuldig beheerd. Zo hadden we altijd meer dan 200 rollen tapijt en vinyl op voorraad, en de afgelopen jaren hebben we tientallen pallets pvc laminaat beschikbaar gehouden. Dit zorgt voor snelle levertijden en flexibiliteit in uw keuzes.

Onze levertijd voor onze legservice is binnen 4 weken, terwijl we uw bestellingen binnen 3 werkdagen kunnen bezorgen.

Ons Team

Bij Dogger Woninginrichting zijn we trots op ons team, dat volledig is opgeleid door de familie Dogger. Dit betekent dat elke medewerker de expertise en toewijding heeft geërfd die ons bedrijf kenmerkt. Onze passie voor wat we doen straalt door in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Uw Partner voor Zowel Particuliere als Zakelijke Projecten

Bij Dogger Woninginrichting begrijpen we dat onze expertise in vloeren en raamdecoratie niet alleen van toepassing is op particuliere klanten, maar ook op zakelijke projecten. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om projecten van elke omvang te voorzien van hoogwaardige vloerbedekkingen en raamdecoratie.

Wij zijn bijzonder trots op onze samenwerking met Desso en hun innovatieve tapijttegels. Deze tegels bieden niet alleen een strak en eigentijds design, maar ook uitzonderlijke duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud. Bovendien kunnen we deze tegels aanbieden voor een super scherpe prijs, zodat u binnen uw budget kunt blijven en toch kunt genieten van kwaliteit.

Onze toewijding aan snelle levering geldt ook voor zakelijke projecten. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en daarom streven we ernaar om uw projecten op tijd af te ronden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Of u nu uw kantoor, winkel, hotel of een andere zakelijke ruimte wilt voorzien van hoogwaardige vloerbedekkingen en raamdecoratie, Dogger Woninginrichting staat voor u klaar met deskundig advies en professionele service. Neem vandaag nog contact met ons op om uw zakelijke projecten te bespreken en ontdek hoe wij uw ruimtes kunnen transformeren met onze hoogwaardige producten en snelle levering.

Uw Partners in Woninginrichting

Nico Dogger en Mike Dogger staan klaar om u persoonlijk te woord te staan, of u nu onze hoofdvestiging in Westerhaar bezoekt of onze nieuwe winkel in Almelo. We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen voorzien van hoogwaardige woninginrichting en een service die aansluit op uw behoeften. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw huis in te richten volgens uw wensen en stijl. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze winkels!

Logo Dogger Woninginrichting